dimecres, 12 de juliol del 2017

Donatiu

Solidaritat refrescant amb l'alberg de Manacor

A causa de l’important increment de les temperatures aquests darrers dies a les nostres illes, a l'alberg de Manacor, del qual és titular l’Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), gestionat per la Fundació Trobada, ens trobàvem que en els espais comuns feia molta calor i inclús arribava a ser sufocant. Així que pensant i fet, compraríem un parell de ventiladors per mitigar aquesta caloreta.
La nostra sorpresa ha estat majúscula quan ha aparegut una persona, que vol quedar a l’anonimat, que volia ajudar en alguna necessitat que tingués l’alberg de Manacor, ja que disposava d’uns doblers que guardava per ajudar al demés. Nosaltres li vàrem proposar uns ventiladors per refrescar un poc l’ambient del menjador i la sala d’estar, i l’entesa ha estat total. Així que ja tenim els ventiladors que necessitàvem, gràcies a persones que sempre ens causen admiració per la seva solidaritat i empatia.
Des de la Fundació Trobada no volem cansar-nos de donar les gràcies a tantes persones que ens ajuden, col·laboren, fan voluntarietat o ens donen suport amb la seva solidaritat. 
Moltíssimes gràcies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada