dijous, 15 de juny del 2017

Fires i Festes de Manacor 2017

Solidaritat de la Delegació

de Comerç de l’Ajuntament 

de Manacor amb la

Fundació Trobada

Aquests dies passats s'han celebrat les Fires i Festes de Primavera de la nostra ciutat. I entre els actes a destacar, i va haver-hi la XV Jornada de Cuina de Manacor, organitzada per la Delegació de Comerç de l’Ajuntament. Varen pensar que seria una bona idea que la Fundació Trobada es fes càrrec de la venda de begudes i refrescs de l’encontre gastronòmic. I així s’ha fet.
El dia 4 de juny a les 20 hores del capvespre estava tot a punt: els restaurants, les pastisseries, els cellers, el cafè i també el quiosc-bar de la nostra Fundació. Les geleres, que juntament amb la carpa que l’organització ens hi havia instal·lat, plenes a vessar de begudes. La venda va ser un èxit en tots els sentits, tant de participació com de recaptació. Per això volem fer present a totes les persones anònimes que compraren les begudes, com aquelles que col·laboraren amb un donatiu econòmic en les vidrioles que hi havia a la taula, la nostra més profunda gratitud.
Una vegada que acabarem el recompte de la venda, el benefici del quiosc-bar va ser de 390 €, destinats a la Fundació Trobada que gestiona l'alberg de Manacor que pertany a la xarxa d'Inclusió Social del Consell de Mallorca.
Així mateix, volem fer un agraïment especial a totes aquelles persones i entitats que d’una manera o altra ens han ajudat a realitzar aquesta fita:
  • Delegació de Comerç de l’Ajuntament Manacor. Delegada: Maria Isabel Bauzá, equip: Catalina Pont i Dolors Solís.
  • Hiper Centre Manacor.
  • Voluntaris: Fernando Iniesta i Chakib Touil.
  • Professionals de la Fundació Trobada.
Moltíssimes gràcies.
Professionals i voluntaris de la Fundació Trobada al Quiosc-bar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada