dilluns, 29 de maig del 2017

Projecte EMPODERA-T (7)

La Fundació Trobada aposta per la igualtat d'oportunitats

L’inici del Projecte EMPODERA-T ha possibilitat enriquir la nostra pràctica, la qual sempre es dirigeix cap a la millora de processos inclusius. Intentem anar adaptant-nos a les necessitats que van sorgint per a poder oferir un servei útil per a la societat, més en concret, per a les persones que es troben en risc i/o exclusió social.

Entenent i ajustant-nos al model de vida actual, les demandes que ens arriben es basen en poder oferir tallers a mares que, per la seva situació socioeconòmica, no poden deixar els seus fills. Per tant, a partir d’aquesta necessitat, hem iniciat un taller per a mares per a què puguin ser partíceps de processos d’ensenyament i aprenentatge de llengua castellana i catalana.

Fins al moment, el fet d’haver-hi infants als tallers no ha impedit ni dificultat la dinàmica però per contra, ha obert el ventall de possibilitats a aquestes persones que, si no fos per serveis d’aquesta naturalesa, no podrien accedir a millorar la seva inclusió com, en aquest cas, és la llengua.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada