dimarts, 16 de maig del 2017

Projecte EMPODERA-T (6)

La Fundació Trobada ofereix tallers de llengua

Alguns tallers, dintre de la varietat que ofereix en projecte EMPODERA-T, són els de llengua. Des de l’entitat considerem bàsic pel procés d’inclusió oferir eines i instruments per a aprendre la llengua del lloc on es troben així com també que la societat s’ajusti a les necessitats de l’entorn. I sobretot, per a la inclusió sociolaboral de les persones beneficiàries del servei l’aprenentatge de la llengua és bàsic.
Per a aconseguir aquest objectiu, oferim tallers de català i castellà tan per a què la gent immigrant es puguin incloure en el context nou i, també, per a què les persones de procedència espanyola i mallorquina perfeccioni els idiomes en totes les àrees. Però també, donam l’oportunitat d’aprendre l’anglès ja que l’entorn sociolaboral de la nostra zona ho exigeix.
Com en la majoria de tallers, intentem que la formació no només sigui teòrica, sinó que també pràctica. Això que permet? Doncs poder fer un aprenentatge més significatiu de la llengua i li vegin aplicació en la seva vida i funcionament diari. A més, el fet de poder treballar a partir de diferents nivells permet l’aprenentatge cooperatiu entre ells, aspecte que fa més ric el procés d’ensenyament i aprenentatge.
Des de la Fundació Trobada mitjançant el Projecte EMPODERA-T intentem, a partir dels tallers, ajustar-nos a les necessitats dels usuaris i, per això, estem plantejar-nos també oferir un taller d’alemany per a què els hi faciliti el procés de recerca de feina.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada