dilluns, 3 d’abril del 2017

Projecte EMPODERA-T (3)

"EMPODERA-T", projecte de la Fundació Trobada, comença tallers dirigits a adolescents i mares amb fills.

Iniciem el mes d’Abril amb la continuació dels tallers del Projecte EMPODERA-T, però  amb algun canvi tant a nivell de continguts com a nivell d’horaris.


Davant de la necessitat de donar cobertura a diferents perfils, hem iniciats tallers dirigits a adolescents i mares amb fills. L’experiència personal d’aquests mesos ens han demostrat clarament que els tallers que oferíem no s’ajustaven a les necessitats i característiques dels adolescents. 
Aquest mes iniciem un taller per a adolescents on es farà un reforç escolar en el qual es tractaran altres temes que són de gran importància en aquesta etapa de forma transversal. De la mateixa manera, ens trobem davant una gran oferta de mares que necessiten formar part dels nostres tallers per a millorar el seu procés inclusiu, però el cuidat dels seus fills no els hi permet l’assistència. Per això, per a donar lloc a aquest perfil, aquest mes iniciem un taller per a mares on es tractaran diferents temes del seu interès i necessitats, en el qual poden dur els seus fills.
Recordem la nostra metodologia d’accés per a les persones que s’ajustin al perfil dels tallers ofertats, que en aquest cas són persones en risc i/o exclusió social. Es pot fer mitjançant dues vies: la primera és la derivació per part de diferents institucions o entitats a partir del protocol de derivació i, la segona és l’accés a porta a les oficines de la Fundació, la direcció de la qual es pot trobar al següent cartell.
Des de la Fundació Trobada us convidem a seguir fent derivacions de persones per assistir als tallers i/o oferir-se com a voluntari per a realitzar algun taller o activitat.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada