dimecres, 8 de febrer del 2017

Projecte EMPODERA-T

Des del mes de Novembre passat La Fundació Trobada ofereix tallers gratuits formatius, d'oci i temps lliure

Fa tres mesos que, des de la Fundació Trobada, s’ha iniciat un projecte davant la necessitat de treballar la inclusió social de persones que es troben en risc i/o exclusió social des de diferents àmbits: ocupacional, formatiu i pre-laboral. A més, també es considera important poder oferir un servei i suport no només a nivell individual, sinó també a nivell familiar, fomentant així tallers pels infants d’aquestes famílies (reforç escolar i dansa).
Mitjançant diferents activitats i tallers els usuaris reben atenció social així com formació i ocupació del temps d’una manera constructiva i profitosa. Aquestes activitats son dirigides per voluntaris majoritàriament i, també, per personal contractat i autònom adscrit al servei. A més, es procura que els usuaris beneficiaris del servei puguin col·laborar en el seu funcionament. El servei es duu a terme en diferents espais de la Fundació Trobada destinats i adequats a les diferents activitats que es duen a terme.
Per a què els usuaris puguin accedir al servei poden ser derivats d’altres institucions o entitats (mitjançant un protocol de derivació) o, també, poden accedir personalment a la mateixa Fundació (totes les dades es troben al cartell següent).
Des de l’entitat us convidam a contactar amb nosaltres per a qualsevol aclariment o proposta de participació als tallers, tant usuaris com voluntaris. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada