divendres, 30 de desembre del 2016

Premsa Local (16)

Extens reportatge sobre l'Alberg de la Fundació Trobada en la revista d'informació setmanal "Cent per Cent"

La revista "Cent per Cent" d'aquesta setmana (núm. 685) publica una amplia informació sobre el funcionament i tipologia dels usuaris de l'alberg de Manacor.

A més de les xifres referents als anys 2014 i 2015, fa referència aquelles situacions familiars que aboquen a una situació propera a l'exclusió social. Tres usuaris son entrevistats

El reportatge destaca la importància del seguiment i l'estudi que es fa de cada persona que toca la porta de l'alberg: no es tracta sols de donar-li acolliment, sopar, llit i berenar, sino d'analitzar la seva situació personal i familiar, oferent-li opcions i oportunitats, inclús derivacions a serveis específics.

La pertinença de l'alberg a la xarxa d'Inclusió Social del Consell de Mallorca aportan el treball en equip, professionalitat, suport tècnic i econòmic. Volem expresar aquí el nostre agraïment a la revista "Cent per Cent" i a la redactora del reportatge Càndida Vives.

També "7Setmanari", a la pàgina de "El tendedero" que escriu Rafael Gabaldón fa referència a la intervenció del regidor Carles Grimalt al Plenari de l'Ajuntament de Manacor, interessant-se per l'alberg.

"Manacor Comarcal" informa del Concert Solidari ofert per l'alumnat de cant de Maria Antònia Gomila i del qual oferirem més ample informació en una altra ocasió.



dimarts, 27 de desembre del 2016

Premsa Local (15)

El Concert de la Banda de Música dirigida per Luis Cobos acapara els espais culturals dels Setmanaris Locals

La Premsa de Manacor d'aquest darrer cap de setmana duu extensa referència al Concert de la Banda de Música de Manacor dirigida per Luis Cobos.

Tanta "Manacor Comarcal" com "7Setmanari" donen informació a doble página del "impressionant" concert que es va celebrar ele divendres dia 17 del desembre actual a l'Auditori de Manacor, ple a vessar.

Les laborioses gestions del Director de la Banda Eduardo Bernabeu per espai d'un any per aconseguir la presència a Manacor de tan insigne músic, l'encertat repertori, la professionalitat dels components i l'acolliment del públic son els trets més destacats de la crónica d'aquest esdeveniment.

Una vegada més volem afegir a l'agraïment a la Banda de Música i a Luis Cobos, també ara a la Premsa que s'hagi fet ressò pel fet que la recaptació ha estat a benefici de la Fundació Trobada.



dimecres, 21 de desembre del 2016

Teixit Social (5)

Nova entrega de Mantes Solidaries de "Teixit Social" a l'alberg de Manacor

El dissabte dia 17 de desembre es va fer una nova entrega de mantes elaborades pel Teixit Social Manacor a la tenda Kuroneko. Varen ser un bon grapat de mantes precioses i molt acolorides que es varen teixir amb estimació i constància.

Recordem que aquesta, ja és la quarta entrega de mantes que fa Teixit Social Manacor a l’alberg de la Fundació Trobada, del qual és titular l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), que pertany a la xarxa d'Inserció Social del Consell de Mallorca.  

Per això, qui vulguin col·laborar amb aquest projecte es pot posar en contacte amb Fundació Trobada al tel. 673 797 596 o acudir a la tenda Kuroneko al carrer Fleming, 2 baixos de Manacor (tel. 871 859 346).

MOLTES GRÀCIES!!


dilluns, 19 de desembre del 2016

Recollida d'aliments

Els Col·legis de Manacor col·laboren amb la campanya de recollida d'aliments a favor de l'alberg

Amb motiu de les festes de Nadal els col·legis: Centre d'Adults de Manacor CEPA Llevant, Col·legi La Salle de Manacor, CEIP Jaume Vidal i Alcover, CP Es Canyar, IES Manacor i CEIP Molí d'en Xema han organitzat juntament amb la Fundació Trobada, una campanya de recollida d'aliments i productes d'higiene entre els alumnes d'aquests centres escolars.

Tots els aliments i productes d'higiene que es recolliran seran destinats a l'alberg de persones sense sostre de Manacor que pertany a la xarxa d'inclusió social del Consell de Mallorca.

Enhorabona per la iniciativa, col·laboració i participació dels centres educatius i de les famílies.

Bon Nadal i bones festes a tothom!.

Moltes gràcies.

Premsa Local (14)

La Premsa d'aquesta setmana a Manacor recullen esdeveniments de la Fundació Trobada

Manacor Noticias, 7Setmanari i Manacor Comarcal informen a les seves publicacions distints actes i esdeveniments de les activitats relacionades amb la Fundació Trobada. 

En primer lloc la III Caminada Solidària organitzada per "Xendenguets" per la Via Verda i en la que es recolliren 300 Kg. d'aliments i productes d'higiene básica que han estat lliurats a l'Ajuntament per repartir entre Càritas, Fundació Trobada i Creu Roja de Manacor.

El segon esdeveniment ha estat el concert a l'Auditori de la Banda de Música dirigida per el popular músic Luis Cobos i que ràpidament s'exhauriren les entrades i es registrà un èxit absolut.

S'acompanyen fotografies de la premsa gràfica i digital.

Volem manifestar aquí l'agraïment més sincer a la Premsa Local per la publicació d'aquests esdeveniments.


diumenge, 18 de desembre del 2016

Banda de Música de Manacor (3)

Lliurament del xec a la Fundació Trobada per Luis Cobos i apoteòsic èxit del Concert a l'Auditori de Manacor

Amb un Auditori ple a vessar la Banda de Música de Manacor en un dels seus millors concerts va fer vibrar a un públic entregat que va aplaudir cada una de les interpretacions, dirigides magistralment per l'internacionament conegut músic espanyol Luis Cobos.

Cada una de les peces del repertori tenien un grau de dificultat solament superat per vertaders virtuosos de l'instrument, como així ho demostraren els joves components de la Banda.

Hores abans el Director Luis Cobos, acompanyat per titular de la Banda Eduardo Bernabeu i la flautista Antònia Bassa havia fet lliurament del xec de la recaptació del concert als membres del patronat de la Fundació Trobada José L. García Mallada i Margarita Prohens Manresa.

Una vegada més el nostre més profund agraïment a tots i cada un dels músics de la Banda i al seu Director Luis Cobos per la seva contribució al manteniment dels projectes de la Fundació i especialment a l'alberg de persones sense sostre.

Moltes gràcies!.
Antonia Bassa, Margarita Prohens, Luis Cobos, José L. García i Eduardo Bernabeu



Luis Cobos

divendres, 16 de desembre del 2016

Banda de Música de Manacor (2)

Exhaurides les entrades del concert de Banda de Música de Manacor a benefici de la Fundació Trobada

Les entrades pel concert de la Banda de Música de Manacor que dirigirá el conegut director Luis Cobos demá dissabte dia 17, anunciat dies enrere a aquest mateix blog, han estat exhaurides ja fa alguns dies.

La reconeguda professionalitat de la Banda de Música, premiada en varies ocasions, així com el prestigi i la popularitat del que la dirigeix a aquest concert son sens dubte els motius principals de que les entrades hagin estat exhaurides.

Des de la Fundació Trobada i a aquest blog volem expresar el més profund agraïment al director Luis Cobos, a la Banda de Música de Manacor i, d'una manera especial, a tots i totes les persones que tan generosament contribueixen al manteniment de la Fundació amb la compra  de les entrades.

Moltes gràcies!!.





divendres, 9 de desembre del 2016

III Caminada Solidària

Dissabte dia 10 de Desembre es celebra la III Caminada Solidària organitzada pels "Xendenguets"

Enguany ja és la III edició de les caminades solidàries que organitza "Xendenguets" amb una finalitat benèfica.

La sortida serà al començament de la Via Verda de Manacor a les 10 hores.

Es demana col·laboració amb aliments típics de Nadal, infantils, llet i qualssevol altre que siguin de llarga caducitat, així com també productes d'higiene bàsica.

Les aportacions es lliuraran als Serveis Socials de l'Ajuntament de Manacor, per repartir-los entre Càritas, Fundació Trobada i Creu Roja Manacor.

Col·laboren amb aquesta Caminada AC Trans, Cuines Egidos, Silleria Llevant, Unidental Manacor,Viatges Llevant, Hiper Òptica, Esgramar2, Hiper Centro i Ajuntament de Manacor.

Molts agraïts en nom de la Fundació Trobada.

Moviment Alberg de Manacor (11)

Important repunt de noves altes a l'alberg de Manacor el mes de novembre

En total ha estat 15 els usuaris que han causat alta a l'Alberg de Manacor durant el mes de Novembre passat.

D'aquests, 9 usuaris, 7 homes i 2 dones, han vingut per primera vegada i els 6 restants ja havien estat abans.

Dels nouvinguts, 5 son de nacionalitat espanyola, 1 estranger comunitari i 3 extracomunitaris. Les seves edats oscilen entre els 18 i 60 anys, amb una majoria que supera els 40 anys.

La mitjana de pernoctes diàries es de 19,26 persones i el total mensual és de 578 que coincideix amb el nombre de racions de berenar i sopar pels usuaris residents.

Els usuaris han ingressat derivats del serveis socials dels Ajuntaments de Santanyí (Cala d'Or) i Son Servera, Creu Roja d'Inca, o per informacions dels propis usuaris i coneguts de l'alberg de la Fundació Trobada de Manacor, que, com és sabut, pertany a la xarxa d'Inclusió Social del Consell de Mallorca.
Autoritats del Consell de Mallorca i patrons de la Fundació Trobada