dijous, 22 de setembre del 2016

Persones que ajuden a ajudar (3)

Fentwork: "Es agradable sentir-se ajudat i rebre ajuda"

Qui sou?

Fentwork.com és un grup de networking actiu, el networking és una filosofia que consisteix en l'establiment d'una xarxa professional de contactes que permet donar-se a conèixer a nosaltres i al nostre negoci, escoltar i aprendre dels altres, trobar possibles col·laboradors, socis o inversors. Aquesta xarxa empresarial on ens reunim cada quinze dies al local de wohaby per compartir i fer relacions humanes, laborals per poder generar sinergies i negoci entre empresaris de diferents sectors.

Com vàreu conèixer la Fundació Trobada?

Fem seguiment de la Fundació Trobada a través del seu Blog d’internet i llegirem que tenien la necessitat puntual de poder-los ajudar en una donació de llet. I molt gustosament varem col·laborar.

Quina necessitat teniu de ser solidaris?

Ser solidari no és una obligació, ni cap deure, més bé, és una qualitat humana que totes les persones tenim d’una forma o una altra. Diàriament no ho detectam però som solidaris en la nostra profunda essència.

Quin és el vostre gest solidari amb la Fundació Trobada?

Enguany hem col·laborat amb la donació d’un centenar de litres de llet pels usuaris de l’Alberg de Manacor, que pertany a la xarxa d'inclusió Social del Consell de Mallorca, per tal que puguin gaudir d’aquest aliment base. Ens agradaria poder col·laborar més en els anys vinents amb la Fundació Trobada.

Què diríeu a altres persones que podrien ser més solidàries?

Animam a tots els organismes, empreses i entitats a activar la seva vena més profunda i solidària. La veritat és que produeix una sensació molt agradable quan veus allò que aportes és ben rebut i aprofitat per unes persones en risc d’exclusió social.

Les vostres perspectives de futur cara ajudar als altres?

Si l’entitat al estar formada per diferents empresaris de cada sector, no descartam dins les nostres possibilitats, poder ajudar a entitats necessitades en moments i espais concrets. És agradable sentir-se ajudat i rebre ajuda de persones sensibles.
Finalment, l’enhorabona a Fundació Trobada per la seva bona gestió i feina en aquesta tasca que a poc a poc la societat actual és més conscient i permeable.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada