divendres, 30 de setembre del 2016

Creu Roja

Creu Roja inaugura un nou local a Manacor

Creu Roja Manacor ha inaugurat el passat divendres 23 de setembre el nou local al carrer Capellà Pere Llull. Les instal·lacions de la nova seu, més grans i en millors condicions, permetran a l’entitat millorar i ampliar la seva feina social amb els sectors més vulnerables de la nostra societat.

La tasca realitzada durant l’any 2015, Creu Roja Manacor va atendre a 1.204 persones amb més de 7.303 intervencions solidàries. Aquestes es van destinar, especialment, a atendre al col·lectiu de persones grans, donar suport a persones amb discapacitat i prestar ajudes bàsiques d’aliments, roba, productes d’higiene i ajudes per a l’habitatge. També fomentaren l’ocupabilitat i la formació.

Cal remarcar que Creu Roja Manacor és una col·laboradora important amb la Fundació Trobada i d’una manera molt directe amb l’Alberg de persones sense sostre, que pertany a la xarxa d'inclusió Social del Consell de Mallorca, realitzant programes i campanyes conjuntes i atenent als usuaris quan necessiten roba i calçat.

Volem felicitar i agrair a Creu Roja Manacor tota la tasca que està fent i la seva col·laboració amb l’Alberg de Manacor. 

Gràcies i enhorabona!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada