dimecres, 17 d’agost del 2016

Donatiu d'un Congelador

Ser Solidari és ajudar-te a tu mateix

Ara fa un mesos, les mostres de solidaritat de la comarca de Llevant envers la Fundació Trobada han estat força nombroses i atapeïdes. Especialment a l’Alberg de persones sense sostre que pertany a l’IMAS (Institut Mallorquí d’Afers Socials). Aquesta solidaritat s’ha mostrat amb un bon grapat d’aliments amb una caducitat curta: verdures, coques, pa, fruita, dolços i altres productes casolans. L’alberg compta amb tres neveres i un “arcó” congelador que sempre està ple fins a vessar. Així que molts de productes que ens portaven amb el temps es feien malbé i no els podíem emprar. Amb el temps, pensarem que una solució seria tenir un nou congelador per poder guardar els aliments en un període llarg.

Aquest mes d’agost una família de Manacor ha volgut fer-nos un obsequi regalant-nos un congelador nou per a l’alberg. Un gest anònim que aquestes persones volen que quedi en la incògnita, ja que pensen que la solidaritat ha de ser anònima.

La nostra experiència de la solidaritat de la majoria de les persones que ajuden i col·laboren amb l’alberg és que volen quedar a l’anonimat. De fet, hi ha persones que fan donacions econòmiques elevades i mai han volgut que el seu nom aparegués en aquest blog. Pensen que el ser solidari implica l’anonimat. Per aquest motiu volem fer un homenatge i reconeixement a la gent anònima i compromesa. Perquè estem segurs que amb la solidaritat ajudes als altres i a més t'ajudes a tu mateix. El desenvolupament personal no és solament aconseguir els teus objectius o millorar alguna cosa teva, sinó fer que els altres millorin. 

MOLTES GRÀCIES !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada