dijous, 12 de novembre del 2015

Teixit Social (2)

II trobada organitzada per Teixit Social Manacor i Fundació Trobada.

El proper dissabte 14 de novembre a partir de les 10 hores i durant el matí es celebrarà la II trobada organitzada per Teixit Social Manacor i Fundació Trobada.

Teixit Social Manacor és una iniciativa que recull quadrats teixits amb ganxet o agulles (de 10x10 cm) per crear mantes i donar-les a associacions i fundacions que treballen amb les persones més necessitades de la nostra societat.

Enguany, les mantes elaborades seran donades a l'alberg per a persones sense sostre de Manacor, del qual es titular l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), gestionat per la Fundació Trobada i que pertany a la xarxa d'Inserció Social del Consell de Mallorca.  
Durant la trobada es  teixiran i cosiran el cuadrets per elaborar les mantes.  

Per tant, es convida a totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb aquest projecte es posin en contacte amb Fundació Trobada al tel. 673 797 596 o acudeixin a la tenda Kuroneko al carrer Fleming num. 2 baixos de Manacor (tel. 871 859 346)

Cal recordar, que a la tenda de Teixit Social Manacor ensenyen gratuïtament a totes aquelles persones que no saben fer aquest tipus de ganxo i els interessi col·laborar amb aquest projecte.
GRÀCIES!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada