diumenge, 1 de novembre del 2015

Masterclass

El pianista Tomeu Moll-Mas impartirà una Masterclass a la Sal d'Art i Cultura de la Fundació Trobada

El pianista Tomeu Moll-Mas impartirà una Masterclass als alumnes de piano de Xavier Gelabert els dies 21 i 22 de Novembre a la Fundació Trobada. 
Tots ells participaran en un concert el diumenge 22 a les 19:00 a la Sala d’art de la Fundació  Trobada (Passeig Ferrocarril num.14 de Manacor) on els alumnes interpretaran diverses obres de repertori i Tomeu interpretarà obres de Bach, Messiaen i Gelabert.

Nascut a Mallorca el 1975, aquest intèrpret apassionat ha desenvolupat una notable carrera a causa del seu compromís amb el repertori contemporani, nous conceptes relacionats amb el rendiment i la innovació de so. Va estudiar amb el pianista Jean-Pierre Dupuy i ha estudiat amb molts compositors amb els quals té un gran contacte professional. D'entre ells destaquen: Marco Stroppa, Helmut Lachenmann, Stefano Gervasoni, Peter Ablinger, Alberto Posadas, etc.

Com a solista o com a músic de cambra ha actuat a Espanya, França, Alemanya, Finlàndia, Brasil i Xile. Alguns dels seves més gratificants experiències musicals estan relacionats amb la creació de dues obres de cambra de dansa-música: Astres Mínims, amb música de Marco Stroppa i Hitzak, Metàfores cachées, amb una composició original d'Iker Güemes.

És membre de l'Ensemble Espai Sonor de València, Morphosis Ensemble de Catalunya i cofundador d'Alter Face, un conjunt de teclats dedicats al repertori per a piano manipulat, dos pianos i qualsevol tipus de teclat. Ha participat en diversos enregistraments dels que destaquen dos CDs amb Espai Sonor publicats per Stradivarius.

Va gravar el 2014 el seu primer disc en solitari, anomenat De Natura Elèctrica, una investigació sobre la influència dels mitjans de comunicació electrònics i elèctrics en l'estètica i el so de la música nova.

En el repertori hi ha importants obres per a piano de tots els temps, com Sonate de Jean Barraqué, Variacions Goldberg de J.S. Bach, Vingt Regards sur l'Enfant-Jésus d'Olivier Messiaen i Miniature Estrosede Stroppa.

 Pels no participants de la Masterclass el concert serà a taquilla inversa i tot el recaptat es destinarà a l'alberg de persones sense sostre de Manacor, que gestiona la Fundació Trobada i que pertany a la xarxa d'Inclusió Social del Consell de Mallorca. 

Hi estau tots convidats!!!
Concert Masterclass Tomeu Moll-Mas



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada