dilluns, 19 d’octubre del 2015

Subvencions i donacions

Nova subvenció de Caixa Colonya i donatiu d'un particular anònim.

Gràcies a la subvenció econòmica de la FUNDACIÓ GUILLEM CIFRE DE COLONYA de COLONYA CAIXA D'ESTALVIS DE POLLENÇA s'ha pogut abastir de 25 taquilles metàl·liques l'alberg de persones sense sostre de Manacor, del qual és titular l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), gestionat per la Fundació Trobada i que pertany a la xarxa d'Inserció Social del Consell de Mallorca.   

Amb aquestes taquilles els usuaris de l’alberg tenen un espai mes apropiat per guardar les seves pertinències ja que abans només podien tenir-les en prestatgeries.

La Fundació Guillem Cifre de Colonya és una Fundació de caràcter permanent i privat, sense ànim de lucre que té com a àmbit territorial d'actuació el de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i per objecte promoure i participar, col·laborar i finançar activitats i projectes d'assistència social, cívica, educativa, cultural, científica, esportiva, sanitària, turística, de cooperació per al desenvolupament, de defensa al medi ambient, de foment de l'Estalvi, de l'economia en general i la investigació. 

També aquests dies passats hem rebut un donatiu d'una persona que vol quedar a l'anonimat, per comprar carn per a l'alberg. Amb aquesta donació s’han pogut comprar 8kg. d'hamburgueses, 5 kg. de salsitxes, 34 kg. de pollastre, 10 kg. de vedella, 10 kg. de conill i 4 kg de xoriços.
  Gràcies de tot cor!



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada