dimecres, 9 de setembre del 2015

"Operació Quilo".

Nova Campanya d'Operació Quilo a Manacor

Com en anys anteriors, el Rotarys Club Llevant realitzarà l'Operació Quilo destinada a la Fundació Trobada pel pròxim mes d'octubre. Aquesta campanya consisteix que cada client que visiti els supermercats que participen amb la recollida d'aliments i vulgui col·laborar amb l'Alberg de Persones Sense Sostre, pugui lliurar als voluntaris que hi haurà als supermercats els queviures necessaris per a la gent amb mancances.

Els clients que vulguin col·laborar podran aportar aliments bàsics i no peribles, entre els quals destaquen brou, llet, sucs de fruita, cafè, sucre, oli, sal, conserves, productes d’higiene, etc.

La campanya de l'any passat es va saldar amb una recollida de 1.692 kg. que van aportar els ciutadans de Manacor per a l’alberg de la nostra població. 
Més endavant informarem del dia de l'operació com també dels supermercats on es farà la campanya. 

Enguany necessitem persones voluntàries per estar-se un parell d'hores recollint els aliments als comerços. Tots els interessats es podran posar en contacte amb nosaltres al telèfon 673 797 596, al mail fundaciotrobada@hotmail.com o personalment a la Fundació Trobada abans del mes d'octubre.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada