dimarts, 11 d’agost del 2015

Canvis

Un nou professional reforça l'estructura de la Fundació Trobada.


         Aquest mes d'agost ha començat amb alguns canvis a la Fundació Trobada. Concretament s'ha fet la nova contractació d'un professional per atendre millor i amb més hores als usuaris de l'Alberg. L'alt increment de persones que utilitzen aquest servei (durant el mes de juliol no ha baixat d'una vintena) i la necessitat de professionalitzar l'atenció oferta, han fet prendre aquesta decisió.

         També, les oficines de la Fundació han estat reorganitzades amb una nova estructura i ubicació dels equips. Tot gràcies al mobiliari i material informàtic que algunes persones i empreses han fet donació. Cal esmentar una taula que la Corredoria d'Assegurances Gomila ha regalat; una altra taula i ordinador que dues senyores particulars, que volen quedar a l'anonimat, han fet entrega. Així com un altra ordinador portàtil de l'informàtic Jaume Matamales (Xipfus).

         Malgrat la calor que fa aquests dies, no s'aturen les donacions que un bon grapat d'homes i dones fa d'aliments a l'Alberg (fruita, verdura, peix, patates, etc.). Per això, volem donar les gràcies a totes aquelles persones que col·laboren  amb la Fundació Trobada: essent voluntaris puntuals, duent aliments, fent donacions de doblers...  i que fan possible que la nostra feina arribi a les persones amb menys recursos.

Gràcies de tot cor!

        


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada