dijous, 7 de maig del 2015

Estalvi Ètic Caixa Colonya

Caixa Colonya entrega les subvencions de l'Estalvi Ètic 2015.

A la sala d'actes de l'ONCE, avui s'ha fet entrega de les subvencions del Estaví Ètic de Mallorca corresponents a l'any 2015.

A aquest acte han estat convidats tots el clients de Colonya i molt especialment les associacions i fundacions, principals destinataris de les subvencions, entre les quals ha fet acte de presència la Fundació Trobada mitjançant els patrons Margarita Prohens Manresa i José L. García Mallada.

La taula de presidència ha esta formada per la Directora de "Deixalles" Francesca Martí Llodrà, el Coordinador de l'Estalvi Ètic Colonya Caixa Pollensa i el President de Caixa Colonya Josep Antoni Cifre Rodriguez.


En un breu parlament el Sr. Amengual ha informat de l'espectacular augment del compte de l'Estalvi Ètic que puja a més de 60 milions del qual s'han invertit en subvencions el 50% dels interessos que generen i que han arribat a projectes de més de 100 entitats socials.

També ha fet una crida als inversors sobre la gran disponibilitat de la Caixa per atorgar finançament a projectes socials que fomentin la solidaritat, la cohesió social i el desenvolupament sostenible.

Finalment el President Sr. Cifre ha intervingut parlant de la normativa promulgada els darrers anys sobre reestructuració de les caixes convertides en banca comercial i l'enorme descens de la inversió en obra social dels darrers anys.

"Al contrari la nostra Caixa ha volgut de mantenir-se sempre fidel al caràcter social i demés principis del seu Fundador Guillem Cifre de Colonya"- paraules amb les quals tancà l'acte. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada