divendres, 6 de març del 2015

Visita Pastoral del Bisbe de Mallorca (3)

Representants de 12 Organitzacions No Governamentals de Manacor dialoguen amb el Bisbe a la Fundació Trobada.

Dins en calendari de la visita Pastoral del Bisbe de Mallorca a Manacor ahir va anar a la Fundació Trobada. Desprès d'haver visitat el servei de distribució d'aliments i l'alberg de persones sense sostre, el Bisbe va pujar a la Sala d'Art i Cultura de la Fundació on l'esperaven representants de les ONGs de Manacor.

José L. García Mallada, actuant en representació de la Comissió Parroquial que coordinava la visita Pastoral i al mateix temps de la Fundació Trobada obrí la reunió donant la benvinguda al Bisbe i a tots els assistents.

Més de 50 persones representants de 12 entitats es feren presents a la reunió on explicaren al Bisbe els objectius, tasques i problemes de cadascuna. En concret varen esser Estel de LlevantAproscomCruz Roja ManacorCaritasCasal de la Pau/S'altra SenallaAssociació Cultural Sant DomingoImpuls AraDones de Llevant, Voluntaris Socials (Margalida Cortés), ALMA (La Mano que Ajuda), Voluntaris de Protecció Civil, i  Fundació Trobada

Distintes intervencions posaren de relleu la importància del voluntariat en general dins els recursos humans que tot col·lectiu necessita i en concret la necessitat de treballar en la igualtat de la dona, la dignitat de la persona amb independència del seu origen, l'ocupació d'espais no coberts per les Administracions Públiques i el requeriment a aquestes perquè acompleixin les seves obligacions.

El Bisbe va agrair a tots aquesta gran tasca que duim silenciosa i soterrada, la cura del voluntariat, la convergència i unitat dels esforços en assolir l'objectiu comú d'ajuda als necessitats amb independència de la fe i creences, i per acabar encoratjà a tots els assistents a continuar treballant amb humilitat i constància per aconseguir una societat mes justa i igualitària.

Finalment el Bisbe va servir un senzill piscolabis a tots els assistents mentre s'obrien distints diàlegs de forma distesa i cordial. 

Per veure més fotografies cliqueu Aquí  





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada