dimarts, 17 de febrer del 2015

Cursa Solidària

Cursa Solidària i Diada de Portes Obertes de l'Alberg el proper 1 de març

Organitzat per Total Fit Centre de Benestar i la Fundació Trobada el diumenge dia 1 del proper mes de març es celebrarà una cursa solidària a Manacor.

La cursa, que començarà a les 10 hores, es desenvoluparà en els voltants de la Fundació Trobada (Manacor) amb un circuit de 500 metres que comprèn l'inici del Passeig Ferrocarril, encreuament amb via Roma, fins a la primera rotonda, a l'altura de Can Tòfol. 

Cada participant, obert a totes les edats, tant corrent com caminant, farà tantes tornades-quilòmetres com pugui al recorregut en un temps màxim de 60 minuts i al final es farà el recompte total de kilòmetres aconseguits

L'objectiu es  donar a conèixer, promocionar la labor i realitat de l'alberg de transeünts. 

El preu de la inscripció, que es de 5 Euros i inclou samarreta tècnica pels 200 primers inscrits i berenar, es podran fer en el gimnàs Totalfit Centre de Benestar, c/Joan Lliteres 43 o en www.elitechip.net.

La celebració tindrà el següent orde: s'iniciarà amb un  breu concert per part de la Coral Jove de Manacor, seguidament es farà la cursa per posteriorment poder visitar l'alberg i a continuació tindrà lloc el berenar de germanor.

Col·laboren amb el projecte: Fundació Trobada, Total Fit Centre de Benestar, Coral Jove de Manacor, Elitechip, GlobalStudi, Corredoria d'Assegurandes Gomila, Intro Impressió i A.L.M.A.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada