dimarts, 9 de setembre del 2014

Necessitats urgents

Necessitam amb urgència una gelera i 20 fundes de matalàs.


L'alberg de Manacor precisa periòdicament d'una renovació del seu aixovar, com hem dit repetidament i és comprensible dins un domicili on hi habiten 25 persones. Ara han sorgit dues noves necessitats: en primer lloc la gelera, a més de petita,  ha tornat vella i pràcticament inservible, ja que té molt anys i precisam una nova. Hem fet crides a través de facebook (https://www.facebook.com/fundacio.trobada/posts/730572956979257?notif_t=like) i altres mitjans de comunicació i ens consta que varies persones estan fent gestions. Feim des d'aquí una nova crida i confiam amb una ràpida solució a aquesta necessitat.

En segon lloc, els matalassos, donats recent i generosament per l'associació felanitxera "s'Estol des Gerricó", necessiten preceptivament de fundes protectores. També feim una crida des d'aquest blog als lectors, amics i benefactors simpatitzants de la Fundació per si ens volen ajudar de qualsevol manera.


El correus son: fundaciotrobada@hotmail.com i fundaciotrobadablog@gmail.com, allà on es poden posar en contacte amb personal de Fundació.

Una vegada més el nostre agraïment sincer a tots el que fan possible que dia a dia la Fundació Trobada de Manacor tiri endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada